Pandeminin ekonomik etkileri nedeniyle pek çok kişi geçim sıkıntısı yaşamaya başladı. Gerek işsiz kalan gerekse de iş bulmakta zorluk çeken kişilerin artmasının yanı sıra tüm ürünlerin fiyatlarına gelen zamlar sonrası kredi ödemelerinde aksamalar yaşanmaya başlıyor. Finansbank kredi erteleme imkanı tanıyor mu, Finansbank kredi kartı erteleme nasıl yapılır soruları ise gündemde.
Bu Yazımızda Neler Var :
QNB Finansbank Kredi Erteleme
QNB Finansbank müşterilerine sunmuş olduğu avantajlı kredi kartı ve kredi imkanları ile bilinmektedir. En uygun kredi faizleri ile sunduğu tüm kredilerin geri ödeme süreçlerinde de pandemi nedeni ile ekonomik zorluk yaşayan müşterilerini de unutmamış.
Kredi ertelemesi yapan bankalar arasında yer alan Finansbank, müşterilerinin istemesi halinde 3 ay kredi erteleme imkanı sunuyor. Kredi ertelemesi yapabilmek içinde Finansbank kredi erteleme başvuru işleminin gerçekleştirilmesi zorunlu.
Finansbank Kredi Erteleme Başvuru
Finansbank kredi erteleme başvuru işlemi internet bankacılığı kanalından tamamlanabilmektedir. İnternet bankacılığı kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapmanızın ardından krediler adımına geçmeniz ve birden fazla krediniz mevcutsa ertelemek istediğiniz krediyi seçmeniz gereklidir.
Finansbank kredi erteleme başvuru adımından size sunacağı 3 aya kadar erteleme olanağıdır. En uygun kredi faiz oranı ile yapılacak bu öteleme işlemi sonrasında 3 ay kredi taksidi ödemeyeceğiniz için bütçeniz bir miktar rahatlamış olacaktır.
QNB Finansbank Kredi Kartı Erteleme
Kredi kartı erteleme imkanı sunan bankalardan biri olan Finansbank da kredi kartınız mevcut ise ve ekonomik olarak sıkıntı çekiyorsanız kredi kartı ödemenizi ötelemeniz mümkün olmaktadır. QNB Finansbank ekstre erteleme işlemi sonrasında öteleme yaptığınız süreç için size en uygun kredi kartı faiz oranı üzerinden bir miktar faiz yansıtılacaktır.
Finansbank Kredi Kartı Erteleme Nasıl Yapılır?
Finansbank kredi kartı erteleme başvuru için banka şubesine gidebileceğiniz gibi Finansbank müşteri hizmetlerine bağlanma ya da internet bankacılığını kullanma gibi seçenekleriniz bulunmaktadır.
Size uygun olan kanal üzerinden kredi kartı erteleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İnternet bankacılığından Finansbank kredi kartı erteleme nasıl yapılır sorusunun yanıtı ise oldukça basittir. Kredi kartı adımına gelmeniz, Kredi kartınızı seçmeniz gereklidir. Seçenekler arasında yer alan kredi kartı borcu erteleme adımına girerek öteleme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Finansbank Kredi Yapılandırma
Ödemekte zorluk çektiğiniz kredileriniz için kredi erteleme dışında diğer bir seçeneğinizde Finansbank kredi yapılandırma olmaktadır. Kredi erteleme Finansbank müşterilerine sunulan bir hizmettir. Ancak ekonomik olarak yaşamış olduğunuz sıkışıklığa kredi erteleme başvurusu yeterli çözüm olmayacaksa Finansbank kredi yapılandırma imkanını tercih edebilirsiniz.
QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerine Bağlanma
Finansbank kredi erteleme ya da kredi kartı erteleme işlemlerinizi çağrı merkezi vasıtası ile yapabilirsiniz. Finansbank müşteri hizmetlerine bağlanma için 0 850 222 0 900 çağrı merkezi numarasına bağlanmanız yeterli olacaktır.
Finansbank Borç Kapatma Kredisi
Finansbank müşterileri için avantajlı faiz oranları ile sunulan borç kapatma kredi kullanarak tüm bankalardaki kredi kartı ve kredi borçlarınızı kapatabileceğinizi biliyor musunuz? Birden fazla bankaya olan tüm kredi borçlarınızı tek bir kredi kullanarak kapatabilir ve uzun vadede geri ödeme imkanına kavuşabilirsiniz.
Finansbank Borç Kapatma Kredisi Kesin Onaylı Kredi mi?
Finansbank kredi erteleme başvuru imkanından yararlanmanıza rağmen borçlarınızı ödemekte zorluk çekiyorsanız borç kapatma kredisine başvurabilirsiniz. Ancak borç kapatma krediniz kesin onaylı kredi değildir. Kredi notunuz ve toplam kredi miktarınıza bağlı olarak onay alma ihtimali bulunmaktadır.
Finansbank Kredi Borcu Ödenmezse Ne Olur?
Finansbank’ a olan tüm kredi ve kredi kartı borçlarınızın ödenmesinde aksaklıklar yaşamış olabilirsiniz Ancak 90 gün boyunca Finansbank kredi borcu ödenmez ise yasal takip süreci başlatılacaktır. Bu süreç de bankalardan kırımızı kalem yer ve kara listeye alınmış olursunuz. Findeks kredi notu da olumsuz etkilemektedir.
Yasal takip sürecinin ardından hala kredi borcu ödemesi yapılmaz ise haciz işlemi başlatılır. Hacizliye kredi veren bankalar olsa da çoğu zaman tekrardan kredi alabilmeniz için teminat sunmanız istenecektir. Kredi notunuzu olumsuz etkileyen bu durum sonrası bankadan kredi çekmeniz ya da kredi kartı almanız uzunca bir süre mümkün olmamaktadır.